Doneren


Rijswijksnieuwsblad.nl is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het Rijswijkse nieuws. Met de minimale krachten en middelen proberen wij u van het nieuws te voorzien.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons een (klein) bedrag doneert voor de website. Zo kunnen wij met uw hulp onze dienstverlening verbeteren en vergroten! Je kunt een Bitcoin bedrag overmaken of kiezen uit een van de andere betaalmogelijkheden.

Bitcoin
Via Bitcoin kunt u zelf een bedrag uit kiezen dat u aan ons wilt doneren!

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Andere betaalmogelijkheden
Het is (helaas) nu nog alleen mogelijk om via PayPal te betalen.

Vind hier je winkelmandje.

Resultaat 1–4 van de 6 resultaten wordt getoond

Het weer

Rijswijk
licht bewolkt
13.8 ° C
15 °
13 °
71 %
3.1kmh
12 %
vr
16 °
za
15 °
zo
16 °
ma
15 °
di
14 °

Laatste nieuws

Flashback Rijswijk: Implosie van het VWS-gebouw

Menig Rijswijker zal het nog weten, de implosie van het kantoorpand aan de Sir Winston Churchilllaan. In het kantoorpand zat het ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk.

Drive-In Bioscoop gaat vrijdagavond niet door

Vrijdag wordt er veel wind verwacht. Helaas heeft dit ook nadelige gevolgen voor de Drive-In Bioscoop in Winkelcentrum in de Bogaard.

Losse stoeptegels door droge zomer

Om de kwaliteit van onze verhardingen (stoeptegels en asfalt) goed in de gaten te houden, vindt er jaarlijks inspectie plaats.

Notice: Undefined variable: font_family in /home/kevinik209/domains/rijswijksnieuwsblad.nl/public_html/wp-content/plugins/gdpr-cookie-compliance/moove-modules.php on line 282