De A4 bij Rijswijk is vandaag geen prettige plek voor automobilisten. Maandagochtend rond half zeven vond een ernstig ongeluk plaats, waarbij de A4 voor een groot gedeelte dicht was. Dit zorgde voor een lange file in de richting van Rotterdam.

Net nadat de weg weer opengesteld was voor het verkeer, ging een motorrijder onderuit.  Er zijn hierbij twee rijstroken dicht en is de vertraging meer dan 20 minuten. De bestuurder is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De weg wordt snel vrij gemaakt.

Het ongeluk van half zeven zorgde voor grote problemen in onze regio. Verkeer in de richting van Amsterdam werd afgeleid naar afrit Rijswijk. Hierdoor ontstond een flinke file van meer dan een uur. Verkeer werd geadviseerd om om te rijden via de A20 en A13. Ook dat wordt nu geadviseerd. Voor beiden ongelukken is de toedracht van de ongelukken niet bekend.

Reageren