Een barbershop aan de Lindelaan is vannacht beschoten. Even na twee uur vannacht hoorden omwonenden een groot aantal schoten. Deze leken afkomstig te zijn van een automatisch vuurwapen.

Op het moment dat de politie aankwam bleken er meerdere kogelgaten in de pui en in de ruit te zitten. Volgens Regio15 lagen minimaal zeven kogelhulzen op straat.

Forenniche rechercheurs hebben onderzoek verricht. Hierdoor van de straat enige tijd afgesloten. Er is nog niemand aangehouden, daarom zoekt de politie naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geschrokken
Burgemeester Michel Bezuijen is geschrokken van het incident. Dat laat hij weten in een Twitter bericht. Hij laat zich uitgebreid informeren door de politie. De barbershop is vandaag wel gewoon open, dat meldt Omroep West. Vanochtend zaten ze eerste klanten alweer in de stoelen.

Vechtpartij
Afgelopen mei vond er een vechtpartij plaats in dezelfde kapperszaak. Het is niet bekend of de vechtpartij met het nieuwe incident te maken heeft.

Reageren