Op dinsdagavond 13 augustus werden twee mannen van 21 en 25 jaar oud, op de Prinses Irenelaan onder bedreiging van een vuurwapen beroofd en mishandeld. Twee verdachten gingen er vandoor met geld en de twee telefoons van de slachtoffers.

Om 19.20 uur staken de twee slachtoffers de Prinses Beatrixlaan over en liepen hierna het parkeerterrein achter de flat aan de Prinses Irenelaan op. Plotseling renden er twee jongens hun richting op en richtte een van de twee een vuurwapen op hen. De twee verdachten schreeuwden dat ze geld wilden en hielden de twee slachtoffers tegen. Toen een van hen aangaf niets van waarde op zak te hebben, kreeg hij een klap tegen zijn hoofd. Hierna werd de kleding van de twee slachtoffers onderzocht en werden hun telefoons en geld afhandig gemaakt. De verdachten gingen er hierna vandoor in een grijze Renault, type Megane, die op het parkeerterrein geparkeerd stond. De slachtoffers hebben aangifte gedaan. De 25-jarige man die tegen zijn hoofd was geslagen, hoefde zich niet onder doktersbehandeling te laten stellen.

Signalementen

Man 1:

 • Licht getint
 • 19-21 jaar
 • 1.70-1.75m lang
 • Tenger postuur, opvallende lange neus
 • Lange krullen, naar achteren gekamd
 • Bril op
 • Grijs Nike trainingspak

Man 2:

 • Donker getint
 • 19-21 jaar
 • 1.70-1.75m lang
 • Zwart kroeshaar
 • Tenger postuur
 • Donkerblauwe North Face jas (heupmodel)
 • Blauwe spijkerbroek

Getuigen gezocht
Heeft u iets verdachts gezien rond het tijdstip van de beroving aan de Prinses Irenelaan of heeft u de grijze Renault Megane hierna zien wegrijden? De recherche is op zoek naar getuigen en komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem via 0800-7000.

Reageren