Al de gehele dag waait het zeer hard in Rijswijk. Bomen moeten vandaag veel te verduren. Door de harde wind en doordat de bomen volop in blad staan vangen ze veel wind. Dit lijdt tot veel ontworteling.

Bij het Shell tankstation aan de Schaapweg was een een boom omgewaaid tegen de gevel van het tankstation. Medewerkers hebben hierdoor het tankstation moeten afzetten totdat de brandweer de boom kon opruimen.

Ook op andere plekken in onze stad waaiden veel bomen om. Zo is een boom omgevallen tegen een woning aan de Meester Le Poolestraat. Op de Sir Winston Churchilllaan belandde een boom net op een auto die net wilde vertrekken. De brandweer heeft ervoor gezorgd dat de bestuurder zijn weg nog voortzetten. Ook op de Hoogkamerlaan is een grote boom omgewaaid. De politie heeft de straat hiervoor afgezet.

De van Vredenburch is een tijdje afgesloten geweest ter hoogte van de Sint-Bonifatiuskerk. Een grote tak van een boom blokkeerde de straat.

Heeft u foto’s van omgewaaide bomen of andere stormschade van vandaag. Wij ontvangen deze graag via redactie@rijswijksnieuwsblad.nl

 

Reageren