IDIAHO FALLS – De politie uit de Amerikaanse staat Idaho staat voor een mysterieus raadsel. Afgelopen zaterdag is een levenloos lichaam aangetroffen in de Snake-rivier. Het gaat om Eljo uit Rijswijk. Zij werd 48 jaar.

Eljo en haar partner waren in de VS voor een rondreis van vier weken. Zij stonden met hun gehuurde camper op South Tourist Park, een kampeerterrein aan de Snake-rivier. Afgelopen zaterdag ging het koppel rond tien uur slapen, is te lezen in het AD. Toen haar partner ’s nachts even wilde plassen was Eljo verdwenen. Hij sloeg alarm en enkele uren later vonden ze het lichaam van Eljo. Gevonden in de rivier ten zuiden van de stad Idaho Falls.

Mysterie
Hoe Eljo om het leven is gekomen is tot nu toe onbekend. De politie daar houdt alle scenario’s open, maar gaat niet uit van een misdaad. “We hebben geen enkele reden om aan te nemen dat Eljo kampte met psychische problemen en dat het gaat om een wanhoopsdaad”, vertelt de zwager tegenover de krant. Wanneer het lichaam van Eljo naar Nederland komt is niet bekend.

Afbeelding: Idaho Falls ter illustratie

Reageren