RIJSWIJK – Auto-dieven hebben afgelopen nacht het gemunt op 25 a 30 auto’s in de Kleuren- Artiesten en Muziekbuurt. Hierbij zijn 1 of meerdere ruiten vernield en veel goederen zijn meegenomen.

De inbraken vonden plaats aan de Admiraal Helfrichsingel, Tamboerijnlaan, Spinetstraat, Klarinetstraat en de Trompetstraat. Op het eerste ogenblik lijkt het te gaan om oudere auto’s die geen alarm hebben.

De Rijswijkse politie werd pas deze ochtend hiervan op de hoogte gesteld. Zij zijn dat ook opzoek naar zoveel mogelijk informatie. Alle gedupeerden worden verzocht om aangifte te doen van auto-inbraak en uitgebreid en secuur te omschrijven welke goederen er uit het voertuig is/zijn weggenomen. Verder zijn zij ook opzoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. Camerabeelden zijn eveneens zeer welkom. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

Aangifte kan gemakkelijk online via www.politie.nl. Is dat niet mogelijk dan kun je via 0900- 8844 een afspraak laten inplannen. 

Foto: Een van de auto’s / Politie Rijswijk

Reageren