RIJSWIJK – Donderdagavond heeft een schuur aan het Julialaantje in de brand gestaan. Het schuurtje is volledig afgebrand.

De Rijswijkse brandweer kreeg rond kwart voor elf de melding van een brandgerucht in de buurt van verzorgingstehuis Westhoff. Eenmaal aangekomen bleek dat de brand iets verderop was. Op dat moment sloegen al de vlammen uit het schuurtje dat toebehoort aan tennispark Vredenburch. De brand was in de wijde omgeving te zien.

De brandweer heeft snel opgeschaald naar middelbrand vanwege de moeilijke waterwinning. Helaas heeft de brandweer het schuurtje niet kunnen redden. Mogelijk was het schuurtje vroeger onderdeel van de bowlingbaan die in 2010 ook volledig afbrandde.

Er zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand kon ontstaan is nog niet bekend, maar er wordt gedaan aan brandstichting.

Reageren