RIJSWIJK – Speelgoedwinkel Intertoys gaat nog maximaal eens 62 winkels sluiten. Vorige week werd al bekend dat Intertoys 91 van haar vestigingen gaat sluiten. De Intertoys aan de Willemstraat valt hieronder.

Maximaal 62 filialen moeten nog eens sluiten. Van tien wordt nog bekeken of zij overgenomen kunnen worden. Het filiaal in winkelcentrum In de Bogaard blijft open, maakt de nieuwe eigenaar van de speelgoedketen bekend. In totaal sluiten maximaal 153 winkels hun deuren. Daarvan blijven ruim 230 vestigingen open. Het filiaal In de Bogaard blijft dus open. Het filiaal aan de Willemstraat moet in mei gaan sluiten. Daar vindt nu ook de uitverkoop plaats.

Faillesement
Op 21 februari werd Intertoys failliet verklaard door de rechtbank. Het Portugese Green Swan heeft uiteindelijk de speelgoedketen overgenomen. Zij sluiten nu maximaal 153 filialen.

Reageren