RIJSWIJK – Intertoys aan de Willemstraat in Oud-Rijswijk gaat sluiten. Dat is vandaag bekend gemaakt door het nieuwe Portugese investeringsmaatschappij Green Swan.

Na het faillissement van Intertoys was Green Swan geïnteresseerd in het overnemen van veel Intertoys filialen. Deze ochtend werd duidelijk dat Intertoys een doorstart maakt met Green Swan als nieuwe eigenaar.

Green Swan neemt 195 filialen over van de 286. Dit waren allemaal winkels van het oude moederbedrijf en geen franchisers. Van de 91 filialen die gaan sluiten zit ook het filiaal van Intertoys aan de Willemstraat in Oud-Rijswijk. Vanaf morgen start daar een opheffingsverkoop en uiterlijk half mei zal het filiaal sluiten.

Het filiaal in winkelcentrum In de Bogaard blijft voorlopig open.

Afbeelding: Intertoys aan de Willemstraat. Google Maps.

Reageren