RIJSWIJK – McDonalds gaat ook haar eten bezorgen in Rijswijk. Rijswijk volgt hiermee het McDelivery concept op zoals dat al eerder in Amsterdam en Den Haag werd uitgerold. De dienst gaat vanaf vandaag in.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de steden Delft en Leiden McDelivery krijgen. Ook Rijswijk krijgt nu dit concept, meldt Distrifood. McDelivery wordt bezorgd via UberEats. Rijswijk is tot nu toe de kleinste gemeente die gebruik kan maken van het concept. McDonalds wilde eerst McDelivery uitbrengen in steden met meer dan 100.000 inwoners.

Het bestellen van het eten gaat middels een app. De gebruiker dient hiervoor de Uber Eats app te installeren en het restaurant te kiezen. Er kan betaalt worden met iDeal, creditcard of PayPal.

Afbeelding: Rijswijk Plaspoelpolder ter illustratie 

Reageren