RIJSWIJK – Een pizzabezorger is afgelopen zondag onder bedreiging van een steekwapen door twee mannen beroofd. De beroving vond plaats op de Meester Beerninkplantsoen.

Rond 20:45 fietste de pizzabezorger op het Mr. Beerninkplantsoen toen hij door nog twee onbekende mannen werd tegengehouden. Zij dreigden de jongen met een steekwapen en beroofden hem van zijn geld. De twee verdachten liepen vervolgens weg in de richting van de Florence Nightingalestraat. Daarna zijn zij niet meer gezien.

Het slachtoffer is niet gewond geraakt. Hij heeft aangifte gedaan.

Signalement
De verdachten zijn jongens. Een jongen is tussen de 18 en 20 jaar, donker getinte huidskleur en droeg een zwarte jas, zwarte broek en had een donkere pet op. Jongen twee is ook tussen de 18 en 20 jaar, licht getint en droeg een grijs vest.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen om de verdachten op te kunnen pakken. Zowel ooggetuigen als camerabeelden zijn welkom. Zij kunnen te politie bellen via 0900-8844 of 0800-7000 voor een anonieme tip.

Reageren