RIJSWIJK – Op de Prinses Beatrixlaan ter hoogte van de A4 heeft een auto in de brand gestaan. Tijdens het uitbreken van de brand zat nog een persoon in de auto. Deze persoon is ter plaatste overleden. 

Rond half elf vanavond kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand op de Prinses Beatrixlaan. Ook is gelijk een ambulance opgeroepen. Ter plaatste bleek de brand zo heftig dat de brandweer naar middelbrand heeft opgeschaald. In de auto zat nog een inzittende. Voor deze persoon kwam de hulp te laat en kon het voertuig niet meer uit. De persoon is in de brandende auto overleden meldt de politie. De auto is volledig afgebrand.

De Prinses Beatrixlaan vanuit Delft richting Rijswijk is afgesloten. De politie zet om het voertuig zwarte hekken neer en onderzoekt het ongeval. Ook medewerkers van de eenheid Wapens, Explosieven en Munitie zijn aanwezig. De politie houdt rekening mee met een aanslag in het criminele circuit.

Reageren