RIJSWIJK – Zondag aan eind van de middag heeft een automobilist op de Wateringseweg ter hoogte van gistfabriek DSM een heldendaad verricht. De man wordt nu gezocht voor zijn goede daad.

Een kind van twee zat achterop een fiets en droeg een sjaal die in de as van de fiets was gekomen. De automobilist zag dit en kon de aandacht trekken van de fietser. Er is erger voorkomen door de sjaal snel van de hals van het kind te halen. Ter controle zijn de hulpdiensten gebeld. Het jongetje is met de ambulance naar het Reinier de Graaf ziekenhuis gebracht. Het is goed afgelopen na een nachtje in het ziekenhuis.

De ouders zijn de automobilist reuze dankbaar en willen graag in contact met hem komen. Kent u deze chauffeur of heeft u dit verhaal van iemand gehoord, meld dit dan bij onze redactie via redactie@rijswijksnieuwsblad.nl

Reageren