RIJSWIJK – De politie is opzoek naar getuigen van een beroving met geweld op de Florence Nightingalestraat donderdagavond.

De beroving vond plaats rond 23:30 uur. Een man is rond dat tijdstip door twee onbekende mannen met geweld van goederen beroofd. Na het incident belde het slachtoffer zelf de politie. Hij vertelde agenten dat hij via de Rijner Wateringkade in de richting van de begraafplaats naar de Florence Nightingalestraat fietste. Op het fietspad daar lieten de twee hem stoppen en dwongen hem met geweld spullen af te staan. Omdat de fietser zich verzette, ontving hij enkele rake klappen en schoppen. Vervolgens beroofden de mannen de fietser van goederen en renden ze weg richting de kinderboerderij. Het slachtoffer deed aangifte en de politie doet onderzoek.

Signalementen
Een verdachte was ongeveer 1.70 meter lang en droeg een grijs windjack met capuchon. De tweede verdachte was 1.80 meter lang, droeg een zwarte trui en een zwarte capuchon over zijn hoofd. Verder droeg hij gezichtsbedekking.

Politie zoekt getuigen
De politie is hard opzoek naar getuigen. De politie vraagt dan ook aan iedereen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Reageren