UPDATE 15:15: De gemeente laat weten dat de opkomst in Rijswijk ongeveer 20% is.

RIJSWIJK – De gemeenteraadsverkiezingen 2018 zijn van start gegaan. Sinds 07.30 uur vanmorgen zijn de stembussen in Rijswijk open. Tot 21.00 uur is het mogelijk om met stempas én legitimatiebewijs te stemmen in een van de vele stemlokalen in de gemeente.

Stemmen kan bijvoorbeeld in scholen, buurthuizen en zelfs kerken. Op het stembiljet dat alle stemgerechtigde Rijswijkers in de bus hebben gekregen staat het stembureau dat het dichtstbij is. Maar, stemmen kan in de hele gemeente.

Op de website staan alle stembureau’s in de gemeente op een kaart en in een lijst. Klik hier voor een overzicht.

Stemmen is alleen mogelijk in de gemeente Rijswijk.

Rijswijks Nieuwsblad ontvangt graag foto’s van mensen die stemmen in Rijswijk. Stuur je foto’s op via redactie@rijswijksnieuwsblad.nl of plaats ze op onze Facebookpagina.

Reageren